«Ναυαγεί» του Μαυρία

«Ναυαγεί» του Μαυρία

Ο τοπικός Τύπος στη βορειοανατολική Αγγλία υποστηρίζει πως η Σάντερλαντ δεν είναι πλέον «ζεστή» για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού.

Η Σάντερλαντ είχε φτάσει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό (γύρω στα 3 εκατομμύρια ευρώ συν ένα) και το μόνο που απέμενε ήταν ο Χάρης Μαυρίας να μεταβεί στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τις «Μαύρες Γάτες».

Ο Μαυρίας όμως ακόμη δεν έχει μεταβεί στο Σάντερλαντ με αποτέλεσμα, όπως γράφει η τοπική εφημερίδα Gazette, ο αγγλικός σύλλογος να εγκαταλείπει την περίπτωση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, παρά τη συμφωνία που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό.

Η μεταγραφή δεν έχει «ναυαγήσει» οριστικά, όπως τονίζει η εφημερίδα, ωστόσο όλα δείχνουν πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προχωρήσει, από τη στιγμή μάλιστα που η Σάντερλαντ προχώρησε πριν από μερικές μέρες και στην απόκτηση του Ιταλού εξτρέμ Εμανουέλε Τζιακερίνι από τη Γιουβέντους.

Ο Μαυρίας το τελευταίο διάστημα ακολουθούσε πρόγραμμα αποθεραπείας για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς, κάτι που του στέρησε τη συμμετοχή και στο Παγκόσμιο Κύπελλο των Νέων με την Εθνική ομάδα.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ