«Ναι» Μαρσέιγ για Αμαλφιτανό

«Ναι» Μαρσέιγ για Αμαλφιτανό

 

Ο Γάλλος μέσος Μόργκαν Αμαλφιτανό βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν άνοιξε ο δρόμος για την έλευσή του στο μεγάλο Λιμάνι. Το μεγαλύτερο εμπόδιο εξάλλου δεν ήταν άλλο από τη Μαρσέιγ αφού ο παίκτης δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να πήραν τη συγκατάθεση των Μασαλλών για την απόκτηση του παίκτη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος».

Παρ’ όλα αυτά μόνο βέβαιη δεν μπορεί ακόμα να θεωρηθεί η μεταγραφή καθώς το… έτερο «αγκάθι» αφορά στο υψηλό συμβόλαιο που έχει με τη γαλλική ομάδα ο Αμαλφιτανό. Συγκεκριμένα αυτό φαίνεται ότι ξεπερνάει τα 2,4 εκατ. ευρώ ετησίως μεικτά, αφού ο μηνιαίος του μισθός είναι 208.000 ευρώ! Από τα χρήματα αυτά, τα «καθαρά» που λαμβάνει ο 28χρονος άσος είναι περισσότερα από 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ μπορεί να φτάνουν ακόμα και το 1,5 εκατ. ευρώ.

Τα πάντα ωστόσο είναι πλέον στο χέρι του Ολυμπιακό, που εφόσον καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία και με τον παίκτη, θα κάνει πιθανότατα τον Γάλλο δικό του, αφού η Μαρσέιγ θέλει να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο που έχει.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ