Μουρίνιο: Γιατί όχι στη Γαλλία;

Μουρίνιο: Γιατί όχι στη Γαλλία;

Τρεις και μόνο λέξεις του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν αρκετές για να αναζωπυρώσουν τα σενάρια με την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία.

Ο «special one» δύσκολα θα βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ και την επόμενη σεζόν και δεν είναι λίγοι οι «μνηστήρες» που περιμένουν στη… γωνία για να του χτυπήσουν την πόρτα. Ο ίδιος έχει εκφράσει αρκετές φορές στο παρελθόν την προτίμησή του στην Αγγλία και η Τσέλσι φαντάζει αρκετά πιθανό να είναι ο επόμενος προορισμός του.

Ποιος ωστόσο μπορεί να βγάλει από τη μέση και την πανίσχυρη -οικονομικά- Παρί; Οι Άραβες ιδιοκτήτες των πρωτευουσιάνων δεν είναι μυστικό ότι θα έδιναν γη και ύδωρ για να δουν τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο της ομάδας τους και ο ίδιος φροντίζει να κρατάει όλες τις πόρτες ανοιχτές.

«Είναι μία πιθανότητα, δεν ξέρω πότε. Δεν μπορώ να πω ακριβώς το πότε, αλλά γιατί όχι;», ήταν η απάντησή του, όταν ρωτήθηκε αν θα τον ενδιέφερε να βρεθεί στο «τιμόνι» μίας γαλλικής ομάδας, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Ρεάλ με 2-0 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ