Μουντιάλ 2022: Έξαλλος Μέσι με Ολλανδό παίκτη – «Τι κοιτάς, ανόητε;»

Η νίκη της Αργεντινής στα πέναλτι επί της Ολλανδίας για τους «8» του Μουντιάλ του Κατάρ είχε λίγο από όλα: υπέροχα γκολ, συναρπαστική ανατροπή και πολλά σημεία έντασης μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Η ένταση μεταξύ των δύο ομάδων ήταν αμείωτη καθ΄ όλη τη διάρκεια στο παιχνίδι, ενώ κάποια στιγμή, ο πάγκος των Ολλανδών εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, αφού ο Αργεντινός Λεάντρο Παρέδες παρενόχλησε τον Νέιθαν Άκε και στη συνέχεια εκτόξευσε την μπάλα στους αναπληρωματικούς δίπλα στο γήπεδο!

Ακόμη και ο Λιονέλ Μέσι ήταν σε υπερένταση, χάνοντας την ψυχραιμία του με έναν Ολλανδό ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του μετά τον αγώνα.

Ο Αργεντινός άσος, που ήταν ο κορυφαίος της βραδιάς απόψε είπε on camera: «Τι κοιτάς, βλάκα;» κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην αργεντίνικη τηλεόραση, αναγκάζοντας τον παρουσιαστή να του προτείνει να ηρεμήσει.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Ολλανδός παίκτης που εκνεύρισε (;) τον Λιονέλ Μέσι ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων της Ολλανδίας, Βουτ Βέγκχορστ.

Ήταν απλώς η τελευταία «πράξη» ενός συναρπαστικού παιχνιδιού με 15 κίτρινες κάρτες σε παίκτες, μία λιγότερο από το ρεκόρ όλων των εποχών στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2006 με 16 κίτρινες στον αγώνα της Ολλανδίας στη φάση των «16» με την Πορτογαλία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ