ΜOTO GP:Ταχύτερος ο Πεντρόζα

ΜOTO GP:Ταχύτερος ο Πεντρόζα

Ευτυχώς η βροχή δεν ήρθε στο Le Mans παρά τα βαριά σύννεφα πάνω από την πίστα και οι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ανενόχλητοι τις μοτοσικλέτες τους. Ο Ντάνι Πεντρόζα, όπως και το πρωί, ήταν ταχύτερος όλων σημειώνοντας χρόνο 1:34.035 στα τελευταία λεπτά της περιόδου. Ο Ισπανός της Repsol Honda επιβεβαίωσε την ταχύτητά του στο στεγνό και δείχνει έτοιμος για ένα καλό αποτέλεσμα, αν την Κυριακή ο καιρός είναι παρόμοιος.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Μαρκ Μάρκεζ με τη δεύτερη Repsol Honda. Ο νεαρός αισθάνθηκε πιο άνετα με το στήσιμο της RC213V και πίεσε περισσότερο φτάνοντας μέχρι τη δεύτερη θέση. Γεγονός είναι πάντως ότι τα Honda επιβεβαιώνουν αυτό που είδαμε στη Jerez, ότι δηλαδή είναι πολύ δυνατά φέτος ακόμα και σε πίστες που η Yamaha κυριαρχούσε.

Στην 3η θέση βρέθηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι με την εργοστασιακή Yamaha. Ο Ιταλός ήταν μπροστά από τον teammate του Χόρχε Λορένθο και μόλις ένα δέκατο μακριά από την κορυφή δείχνοντας εξαιρετικά σημάδια στη Γαλλία. Ο Λορένθο από τη μεριά του ήταν στον ίδιο ρυθμό με τους τρεις πρώτους, ωστόσο στο τέλος δεν έκανε το κάτι παραπάνω και έμεινε στην 4η θέση. Οι χρόνοι πάντως των τεσσάρων πρώτων είναι εξαιρετικά κοντινοί.

ΠΗΓΗ:msfree.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ