Μώραλης: Η ΕΠΟ πρέπει να πάρει μια απόφαση

Μώραλης: Η ΕΠΟ πρέπει να πάρει μια απόφαση

Ο πρόεδρος της Superleague, Γιάννης Μώραλης, τόνισε πως η ΕΠΟ θα πρέπει να πάρει μια απόφαση σχετικά με το ζήτημα του αριθμού των ομάδων, για να ανακτήσουν τα πρωταθλήματα αξιοπιστία.

Οι δηλώσεις του στο NovaSport FM:

«Η άποψη παραμένει η ίδια ότι θα πρέπει η ΕΠΟ να πάρει μια απόφαση. Δεν με νοιάζει ποια θα είναι η απόφαση. Μας νοιάζει να ληφθεί μια απόφαση όμως για να μην προσθέτουμε και άλλα στοιχεία σε όσους μιλούν για αναξιοπιστία. Και οι δύο λίγκες επιμένουμε ότι η ΕΠΟ πρέπει να πάρει την απόφαση. Η ζημιά που υπάρχει στο ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερη από το να ληφθεί μια απόφαση», τόνισε αρχικά για το ζήτημα και συνέχισε επισημαίνοντας ότι και οι δύο προκηρύξεις των λιγκών είναι νόμιμες.

«Οι δύο προκηρύξεις είναι νόμιμες και θεμιτές. Είναι το θέμα του πώς βλέπουν το ποδόσφαιρο οι δύο λίγκες στη δύσκολη οικονομική περίοδο που βρίσκεται η χώρα. Θέλω να πιστεύω ότι και οι δύο λίγκες δεν θα προσφύγουμε όποια και αν είναι η απόφαση. Με απειλές και ύβρεις δεν λύνονται τα προβλήματα. Πρέπει να παρθεί μια απόφαση να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας που την έχουμε χάσει. Έχουμε φτάσει στην 13η αγωνιστική δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Όποια και αν είναι η απόφαση…», κατέληξε.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ