Μοντέλο καταγγέλλει ότι της ζήτησαν να αποπλανήσει τον Τζόκοβιτς έναντι 60.000 ευρώ

Η Natalija Scekic, μοντέλο από τη Σερβία, ισχυρίζεται ότι δέχτηκε πρόταση από έναν άνδρα για να πλησιάσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, να τον αποπλανήσει και να το καταγράψει σε βίντεο. Σκοπός του άνδρα ήταν να χαλάσει τη δημόσια εικόνα του τενίστα και να δημιουργήσει προβλήματα στον γάμο του.

Η Natalija Scekic μιλώντας στο περιοδικό Svet&Scandal ανέφερε ότι της προσέφερε 60.000 ευρώ για να αποπλανήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς και να το καταγράψει.

“Είναι αλήθεια ότι με προσέγγισε ο συγκεκριμένος άνδρας. Τον γνώριζα από το Λονδίνο και τον θεωρούσα σοβαρό. Όταν μου ζήτησε να συναντηθούμε θεώρησα ότι έχει να μου κάνει κάποια επαγγελματική πρόταση”, είπε το μοντέλο.

“Μου είπε ότι αν αποπλανούσα τον Νόβακ Τζόκοβιτς και το κατέγραφα σε βίντεο θα μου έδινε 60.000 ευρώ και ένα ταξίδι όπου ήθελα. Γέλασα, περιμένοντας ότι θα μου πει πως πρόκειται για αστείο. Όμως εκείνος ήταν πολύ σοβαρός. Ένιωσε προσβεβλημένη και ταπεινωμένη. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να τον χτυπήσω, να τον μπουγελώσω αλλά συγκρατήθηκα γιατί ήμασταν σε δημόσιο χώρο. Ελπίζω να μην βρήκε άλλη κοπέλα για να το κάνει. Ο Τζόκοβιτς είναι ο καλύτερος πρεσβευτής για την χώρα, οικογενειάρχης”, πρόσθεσε.

Πηγή πληροφοριών: marca.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ