“Μόνον οι Έλληνες τα κάνουν αυτά”

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μιλάει για το πάθος των Ελλήνων στον γερμανικό Τύπο και τονίζει ότι η Εθνική ομάδα γίνεται ακόμη πιο δυνατή στην πίεση! «Μόνον οι Έλληνες τα κάνουν αυτά»!

Ο Ισπανός προπονητής κλήθηκε από γερμανική ιστοσελίδα να σχολιάσει τον αποψινό μεγάλο προημιτελικό της Ελλάδας με την Γερμανία και είχε μόνο καλά λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Είναι ούτως ή άλλως μια μεγάλη επιτυχία η πρόκριση στους 8, από τη στιγμή που στον όμιλό τους είχαν τη Ρωσία, την Πολωνία και την Τσεχία. Δεν μπορώ να πω ότι θα προχωρήσουν κι άλλο, αλλά ξέρω ότι τέτοια πράγματα τα κάνουν μόνον οι Έλληνες! Όσο μεγαλύτερη είναι η πίεση, όσο δυσκολεύουν τα πράγματα, τόσο πιο δυνατοί γίνονται».

«Η Ελλάδα είναι πιο επικίνδυνη στα νοκ άουτ παιχνίδια. Αν πρέπει να παίξει με πάθος, θα το κάνει. Δεν παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο, δεν έχει μεγάλη κατοχή μπάλας, αλλά οι παίκτες της έχουν πίστη και εφόσον ξέρουν ότι έχουν μια ευκαιρία θα τη διεκδικήσουν με πάθος».

«Ο Καραγκούνης έχει μεγαλώσει, αλλά η παρουσία του στα προηγούμενα ματς ήταν εξαιρετική. Νομίζω ότι ο Σάντος θα τον αντικαταστήσει με τον Μάκο και θα παίξει στο κέντρο με Κατσουράνη, Μάκο, Μανιάτη. Αν θέλει να ρισκάρει περισσότερο θα βάλει τον Φορτούνη, αλλά δε νομίζω ότι θα το κάνει».

«Ο Ρεχάγκελ ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη χώρα μετά την κατάκτηση του Euro 2004. Κι ήταν λογικό αυτό, καθώς είναι ο μοναδικός τίτλος που έχει πάρει η Ελλάδα. Είχε και μια σπουδαία φουρνιά παικτών να δουλέψει».

Πηγή: pamesports.gr  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ