Μίτσελ: Υπερήφανοι για τον Ολυμπιακό

Μίτσελ: Υπερήφανοι για τον Ολυμπιακό

Ο Μίτσελ δήλωσε ότι ο φετινός Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο, ενώ αποκάλυψε ότι έχει αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του Μήτρογλου στο ματς με την Άντερλεχτ.

Στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με τον Αστέρα, ο Μίτσελ τόνισε τη σημασία της νίκης και ενόψει Άντερλεχτ, ενώ επεσήμανε ότι έχει αποφασίσει για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Κώστα Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού στη NOVA:

Κύριε Μίτσελ, το σύνολο των φίλων του Ολυμπιακού ασχολείται με τον ευρωπαϊκό τελικό της ομάδας, τον αγώνα με την Άντερλεχτ. Εσείς, μέσα σε αυτό το κλίμα πρέπει να προετοιμάσετε την ομάδα σας για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Πόσο δύσκολο είναι το έργο σας;

«Είναι η δουλειά μου. Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί ο κόσμος σκέφτεται το παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Όμως, η δουλειά μου είναι να προετοιμάσω την ομάδα για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα, που σίγουρα δε θα είναι εύκολος. Γιατί ο Αστέρας είναι μία δύσκολη ομάδα. Είναι μία ομάδα απ’ την οποία δε θα πάρουμε εύκολα το αποτέλεσμα. Όμως, εμείς το χρειαζόμαστε αυτό το αποτέλεσμα. Αν κερδίσουμε θα είμαστε πιο δυνατοί στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ