Μίτσελ: Θα είμαστε έτοιμοι με τη Μάντσεστερ

Μίτσελ: Θα είμαστε έτοιμοι με τη Μάντσεστερ

Δεν ανησυχεί για την εικόνα του Ολυμπιακού ο Μίτσελ που εκθείασε την ομάδα του Παναιτωλικού. Τι είπε για Βαλντές και Πέρες.

Ο Μίτσελ μίλησε για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό αλλά και την εικόνα του Ολυμπιακού ενόψει Μάντσεστερ.

 

Η συνέντευξη Τύπου του Ισπανού τεχνικού:

 

Για τις δυσκολίες του αγώνα:

 

«Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός, εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι. Δε θέλω να μειώσω την αξία του αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο, κάνει μια καταπληκτική χρονιά με καλό προπονητή, αλλά παίζει ρόλο ότι δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο δεύτερο που βελτιωθήκαμε και δίκαια πήραμε τη νίκη. Προερχόμαστε από δύο καλά ματς, απέναντι σε Ξάνθη και Ατρόμητο, άσχετα από το αποτέλεσμα. Από το σημερινό παιχνίδι μάθαμε ότι αν δεν παίζουμε ομαδικά, ο αντίπαλος μπορεί να μας βλάψει».

 

Για τον Παναιτωλικό:

 

«Έχει πολύ καλούς παίκτες, ξέρουν πως να παίζουν κι αυτό οφείλεται στον προπονητή τους. Είναι πολύ οργανωμένη ομάδα, δεν έχει ήττα στο γήπεδό της από τις μεγάλες ομάδες. Αυτό οφείλεται στο συνάδελφό μου. Είναι κατόρθωμα του προπονητή της».

 

Για τις δυσκολίες στο ψηλό παιχνίδι:

 

«Πιστεύω ότι είχαμε 6-7 καλές ευκαιρίες με αυτόν τον τρόπο, δε συμφωνώ λοιπόν. Έχουμε οργανωμένο σχέδιο, δεν τα πάμε άσχημα όταν ο αντίπαλος δεν μας αφήνει. Επιμένω ότι όταν δεν μπαίνουμε συγκεντρωμένοι στο ματς, τότε ο αντίπαλος μας δημιουργεί προβλήματα. Δουλεύουμε σε πολλά πράγματα στις προπονήσεις, αυτη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ στις σέντρες».

 

Για τη συμμετοχή κάποια στιγμή και παιδιών από τις Ακαδημίες:

 

«Είμαι προπονητής που προέρχομαι από τις ακαδημίες και γνωρίζω την αξία τους. Αυτό έχω προτείνει και στο σύλλογο, να έχουμε στενή συνεργασία κι αν είμαι στο μέλλον προπονητής του Ολυμπιακού θα δείτε πως αυτό θα γίνει.  Βούρος, Βέργος και άλλα παιδιά προπονούνται κάθε μέρα με τη μεγάλη ομάδα, γι΄ αυτό έχω ζητήσει λιγότερους παίκτες στην πρώτη ομάδα. Αλλά με 27 παίκτες στην πρώτη ομάδα, δεν είναι τόσο εύκολο».

 

Για Μπακάκη και Καμαρά:

 

«Ο Καμαρά αν και άλλαξε θέση και παίζει φορ, πιστεύω ότι είναι από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας του, έχει ταχύτητα και είναι πολύ επικίνδυνος. Ο Μπακάκης είναι ενδιαφέρων παίκτης, γιατί σε οποιαδήποτε θέση μπορεί να αποδώσει πολύ καλά».

 

Για την ετοιμότητα των νέων παικτών ενόψει Μάντσεστερ:

 

«Πρέπει να δώσουμε τη λίστα στην ΟΥΕΦΑ, επιτρέπονται μόνο 3 αλλαγές και έχουν φύγει περισσότεροι παίκτες. Δεν ανησυχώ, πιστεύω θα βρούμε λύση. Ευτυχώς που τελείωσε η μεταγραφική περίοδος, ξέρετε ότι δεν μου αρέσει αυτή η περίοδος.»

 

Για τα πέναλτι:

 

«Έλειπε ο Τσόρι και η δεύτερη επιλογή μας είναι ο Κάμπελ. Θέλω τα πέναλτι να τα εκτελεί αυτός που είναι στην καλύτερη κατάσταση»

 

Για την κατάσταση της ομάδας αυτή την εποχή:

 

«Λίγες μέρες πριν από το Τσάμπιονς Λιγκ είχα μεγάλη κριτική για την εικόνα της ομάδας. Περιέργως στο Τσάμπιονς Λιγκ παίξαμε καλά. Σας διαβεβαιώνω ότι η ιδέα μας είναι η ίδια, προπονητής και παίκτες οι ίδιοι, αλλά η ψυχολογία μας αλλάζει όσο πλησιάζει το Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν από την Παρί παίξαμε με την Καλλονή και θυμάμαι ένα εξώφυλλο που με ρωτούσε «τί συμβαίνει εδώ κύριε;». Μετά παίξαμε με τον Ατρόμητο, κερδίσαμε, αλλά οι αμφιβολίες υπήρχαν. Μετά βελτιωθήκαμε όπως είδατε. Ξέρω πως ο κόσμος εμπιστεύεται τους παίκτες, οι παίκτες τον προπονητή και θα δείτε ότι στο τέλος θα είμαστε καλά. Οι αγωνιστικές περίοδοι είναι μεγάλες που είναι τόσο δύσκολο να είσαι πάντα καλά».

 

Για Βαλντές:

 

«Είναι παίκτης που σίγουρα θα μας βοηθήσει και θα προσαρμοστεί εύκολα. Έχει μεγάλη όρεξη να μπει στην ομάδα. Έκανε μια καλή αρχή, είδαμε πόσο πολύ το θέλει να μπει στην ομάδα».

 

Για τον Πέρες:

 

«Ήδη είναι έτοιμος, αρχίζει προπονήσεις αύριο, την Τετάρτη θα είναι διαθέσιμος. Ο Ολαϊτάν είναι πολύ καλός, μας βοηθάει πολύ, αλλά έχει κάποιες δυσκολίες όταν αλλάζει θέση, όπως συμβαίνει και με άλλους παίκτες. Περιμένουμε, λοιπόν, τον Πέρες να μας βοηθήσει άμεσα».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ