Μίτσελ: Θα δούμε για άλλη μεταγραφή

Μίτσελ: Θα δούμε για άλλη μεταγραφή

Ο Μίτσελ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς στην Ξάνθη από το πρώτο ημίχρονο, ενώ για την παραχώρηση του Βάις δήλωσε ότι ήταν μια συμφέρουσα πρόταση για όλους και πρόσθεσε ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα γίνει τώρα κίνηση αντικατάστασης του Σλοβάκου.

Ο Μίτσελ μίλησε για τη νίκη στην Ξάνθη: «Υπήρξε διαφορά ανάμεσα στα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν είχαμε ακρίβεια στο τελείωμα των φάσεων για να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Τα δύο μας κεντρικά χαφ και ο Ολαϊτάν ήταν πολύ καλοί. Στο Β’ ημίχρονο δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας και αποσυντονιστήκαμε μετά την αποβολή της Ξάνθης. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση που έχουμε στους εαυτούς μας όταν παίζουμε με ελληνικές ομάδες μας χαλάρωσε. Μπορώ να πω πως παίξαμε πολύ καλύτερα μόλις μείναμε και εμείς με δέκα παίκτες».

Για την πώληση Βάις: «Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που ικανοποίησε όλες τις πλευρές και για αυτό έφυγε ο παίκτης. Δεν ξέρω, αν θα έρθει άλλος παίκτης. Μένουν ακόμη πέντε με έξι ημέρες. Αρκεί να μην μας φύγει κάποιος άλλος. Σκεφτόμαστε τις τωρινές μας ανάγκες και θα δούμε το τι θα γίνει το καλοκαίρι».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ