Μίτσελ: Καμία θέση εξασφαλισμένη

Μίτσελ: Καμία θέση εξασφαλισμένη

Για όλα τα θέματα της αγωνιστικής επικαιρότητας στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Μίτσελ στην καθιερωμένη συνέντευξή του στη NOVA πριν από τους αγώνες της ομάδας του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τους επερχόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, αλλά και για την παρουσία των παικτών του στα τελευταία παιχνίδια. Επίσης εξήγησε και κάποια πράγματα που αφορούν στην κριτική μετά τους αγώνες με την Παρί και τον Παναιτωλικό, σχετικά με τις επιλογές του στον τρόπο παιχνιδιού.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Στον αγώνα με τον Φωκικό, φάνηκε πόσο σπουδαίο είναι για μία ομάδα να υπάρχει ανταγωνισμός για κάθε θέση. Διότι όσοι έπαιξαν στο κύπελλο, δεν έκαναν αγγαρεία προσπαθώντας να κερδίσουν εκτός απ’ τον αγώνα και εσάς.

«Είναι ακριβώς έτσι. Διότι απ΄ την αρχή ο στόχος μας ήταν όλοι οι παίκτες μας να νιώθουν άξιοι και χρήσιμοι για την ομάδα. Να προσπαθούν συνέχεια να κερδίζουν τις εντυπώσεις του προπονητή, να κερδίζουν τη θέση τους μέσα στον αγώνα. Μάλιστα, όταν συνδυάζουμε πολλά γκολ και νίκες, τότε όλα είναι τέλεια. Προσπαθούμε να κάνουμε όλους τους παίκτες μας να αισθάνονται χρήσιμοι και απαραίτητοι στην ομάδα, γιατί είναι έτσι. Εμείς χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Και αν κοιτάξουμε τα αποτελέσματα των χθεσινών αγώνων του κυπέλλου, ανάμεσα σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας και ομάδων κατώτερων κατηγοριών, θα δούμε πως τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά για τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας, εκτός απ’ το δικό μας».

Επιπλέον δε θέλετε να νιώθει κάποιος παίκτης σας πως έχει εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα;

«Αυτό είναι σίγουρο. Κανένας δεν έχει εξασφαλισμένη τη θέση του στην ενδεκάδα. Θέλουμε όλοι οι παίκτες μας να έχουν κίνητρο και να αποδεικνύουν ότι αξίζουν τη θέση τους. Το παράδειγμα είναι ο Μασάντο. Έμεινε εκτός ενδεκάδας στους πρώτους τρεις αγώνες. Και τώρα έχει κερδίσει τη θέση του. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ