Μίτσελ: Είναι πιθανό να έχουμε έκπληξη

Μίτσελ: Είναι πιθανό να έχουμε έκπληξη

 

Ο Μίτσελ άφησε ανοιχτό παράθυρο για μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού, ενώ αποθέωσε τον Κώστα Μήτρογλου και όλη την ομάδα του.

«Η νίκη ήταν αποτέλεσμα του παιχνιδιού μας. Μπήκαμε με σιγουριά και ήμασταν κυρίαρχοι, ξέραμε πώς να το χειριστούμε», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε:

 

Για τα ρεκόρ: «Είμαστε περήφανοι για τα ρεκόρ, είναι χαρά για την ομάδα και για το σύλλογο. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό και μένει στην ιστορία, αυτό με το καλύτερο ξεκίνημα».

«Τελειώσαμε με εντυπωσιακό τρόπο τον πρώτο γύρο, θέλουμε να έχουμε συνέχεια. Να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο, να έχουμε την κυριαρχία στα παιχνίδια μας, να κερδίζουμε».

Για Πελέ και Ντε Βινσέντι, απάντησε με χιούμορ: «Θα πρέπει να μεγαλώσουμε τα αποδυτήρια για να χωράμε…»

Για το αν θα υπάρξει κάποια μεταγραφή ή αποχώρηση: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία πληροφορία για κάποιον να φεύγει ή να έρχεται. Στις 30 θα μαζευτούμε, είναι πιθανό να υπάρχει κάποια έκπληξη. Αν υπάρχει, ελπίζουμε να είναι ευχάριστη.

Έχουμε μεγάλη χαρά αυτή τη στιγμή στην ομάδα, θέλουμε να την απολαύσουμε αυτή την ευτυχία και να ευχαριστηθούμε αυτή την περίοδο των διακοπών».

Για τον Ιμπαγάσα: «Ο Ιμπαγάσα είναι παίκτης μας, του αξίζει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του. Ο κόσμος τον λατρεύει, εμείς θέλουμε να τον βάζουμε, αλλά δεν γίνεται πάντοτε να βασιζόμαστε πάνω του. Αυτό πρέπει να το καταλάβει πρώτα ο ίδιος και μέχρι στιγμής το καταλαβαίνει απολύτως.

Για τον Μήτρογλου: «Μιλάω κάθε μέρα μαζί του, όπως με όλους τους παίκτες μου. Τον βλέπω πολύ χαρούμενο για την ανανέωση. Είναι σπουδαίος επιθετικός και ΄πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα τον δούμε να πηγαίνει σε μια σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα. Εγώ δεν τον πίστεψα απλώς, εκμεταλλεύτηκα το γεγονός ότι τον έχω στην ομάδα μου. Έχει κάνει τόσα πολλά για την ομάδα, μου έχει ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο την πίστη που του έδειξα. Αν του έδωσα ένα, αυτός έδωσε πολλά. Να τον απολαύσουμε ως το καλοκαίρι, να βάλει πιο πολλά γκολ γιατί με αυτά που κάνει εξελίσσεται σε Θρύλο.

Δεν θεωρώ δεδομένο ότι θα φύγει το καλοκαίρι, αλλά το υποψιάζομαι. Είναι φυσιολογικό με τόσα γκολ να τον παρακολουθούν οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αν ήμουν σίγουρος ότι θα φύγει, δεν θα ήμουν τόσο χαρούμενος σήμερα»!

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ