Μίτσελ: Είμαστε περήφανοι που είμαστε ελληνική ομάδα

Μίτσελ: Είμαστε περήφανοι που είμαστε ελληνική ομάδα

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνέντευξη Τύπου στην Σουηδία, για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μάλμε. Ο λόγος είναι κυρίως οι απολαυστικές απαντήσεις του Μίτσελ στις υποτιμητικές δηλώσεις του προπονητή της Μάλμε, σύμφωνα με τι οποίες ο Ολυμπιακός δεν είναι παρουσιάζει την ίδια εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια και ότι νίκησε τυχαία την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Άμεση ήταν η απάντηση του προπονητή των ερυθρολεύκων, ο οποίος τόνισε: «συμφωνώ απόλυτα στα όσα είπε ο τεχνικός της Μάλμε. Δείχνει ότι γνωρίζει καλά την ιστορία μας και σέβεται τον σύλλογό μας, άρα συμφωνούμε μαζί του. Συμπληρώνουμε 100 ματς στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε αξιοπρεπείς και να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα. Είμαστε περήφανοι που είμαστε ελληνική ομάδα. Περήφανοι που είμαστε σε έναν θεσμό με κορυφαίες ομάδες από Αγγλία, Ισπανία και άλλες χώρες. Συμφωνούμε λοιπόν μαζί του. Θα προσπαθήσουμε, αν και είμαστε… χειρότεροι. Αν είναι τόσο πετυχημένος στο γήπεδο όσο και στις αίθουσες Τύπου, τότε θα έχουμε λίγα πράγματα να κάνουμε».

Την ίδια στιγμή ο Μίτσελ, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Μάλμε και ξεκαθάρισε ότι σέβεται την σουηδική ομάδα, καθώς περιλαμβάνει στο ρόστερ της σημαντικούς παίχτες όπως Έρικσον και ο Ρόζενμπεργκ.

Τέλος σε ερώτηση που υποβλήθηκε στον Μίτσελ για το αν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι ο Ντουρμάζ, απάντησε ότι «αυτό θα το ξέρει σίγουρα ο προπονητής της Μάλμε. Μας έχει μελετήσει πολύ, ξέρει για εμάς, άρα ρωτήστε τον, θα ξέρει…» και παράλληλα αναρωτήθηκε αν είναι πάντα τόσο διασκεδαστικές οι συνεντεύξεις εδώ;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ