Μίτσελ: Eίμαι πολύ ικανοποιημένος

Μίτσελ: Eίμαι πολύ ικανοποιημένος

Διαβάστε τις δηλώσεις του Μίτσελ μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για τον Ολυμπιακό. Κατά πόσο κάνει πιο μεγάλη την πίκρα σας ο τρόπος που δεχθήκατε το δεύτερο γκολ, του Γιορέντε, με το δοκάρι και τον Ρομπέρτο;

«Η ήττα όπως και να το κάνεις έχει πικρή γεύση. Έχουμε δύο και είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα. Το λέμε αυτό γιατί η Γιουβέντους δεν είναι οποιαδήποτε ομάδα, είναι μεγάλη ομάδα. Το λέω αυτό γιατί σε πολλά σημεία παίξαμε με εξυπνάδα, με θάρρος και αυτό είναι ένα πολύ θετικό δείγμα για την ομάδα μας».

Ο κόσμος δείχνει ικανοποιημένος από την εμφάνισή σας. Το φώναξαν και οι 2.300 που ήταν εδώ, αλλά και αυτή η αίσθηση υπάρχει στην Αθήνα. Εσείς τι έχετε να πείτε;

«Είπα πως είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και το παιχνίδι που κάναμε. Ο Ολυμπιακός μπορεί στην Ευρώπη να είναι μια μέτρια ομάδα, αλλά λίγο έλειψε να κάνουμε την έκπληξη. Βρεθήκαμε κοντά στο να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο κόσμος της Γιουβέντους δεν ήταν ήσυχος μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Αυτό λέει πολλά…»

Ο Ολυμπιακός έχασε στο Μάλμε και στο Τορίνο. Μήπως θέλει η σκηνοθεσία να κάνετε αυτή τη μεγάλη νίκη στη Μαδρίτη, στην πόλη σας;

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παίζουμε όπως το κάναμε σήμερα, σε οποιοδήποτε μέρος. Αυτό θα μας φέρει πιο κοντά, σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε πως το να κάνουμε να κάνουμε μια μεγάλη έκπληξη μέσα στο Καλντερόν, είναι δύσκολο όπως εδώ. Και σήμερα στο 60ο λεπτό φαινόταν το αντίθετο…»

Το γεγονός ότι πολλοί Ιταλοί δημοσιογράφοι, αλλά και άσοι του παρελθόντος, αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, αλλά και το ότι η Γιουβέντους ήταν και τυχερή, σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα.

«Θα με κάνετε να αισθανθώ άσχημα. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Βάλαμε δύο πολύ ωραία γκολ. Υπήρχαν δύο καταπληκτικές ομάδες, ένας πολύ καλός διαιτητής, τι άλλο μπορείς να ζητήσεις;»

Θα μας πείτε γιατί δεν έπαιξε ο Κασάμι και αν αισθανθήκατε ότι είχατε διαφορετικό στυλ από το πρώτο ματς…

«Βλέποντας ότι κάποιοι από τους παίκτες μας είχαν πρόβλημα κούρασης, έπρεπε να αλλάξουμε όχι μόνο παίκτες, αλλά και το στυλ του παιχνιδιού μας. Στην αρχή φαινόταν ότι ήταν πρόβλημα γιατί δεν μπορούσαμε να βγούμε στις αντεπιθέσεις. Μετά, όμως, προσαρμοστήκαμε και δημιουργήσαμε προβλήματα στην Γιουβέντους. Σίγουρα κάτι θα ξέρω για να μην έπαιξε από την αρχή ο Κασάμι και να έπαιξε κάποιος άλλος. Σίγουρα και ο ίδιος ο παίκτης το ξέρει. Δεν είμαστε μία ομάδα που βασιζόμαστε σε συγκεκριμένους παίκτες. Παίζουμε ως σύνολο. Κάποια φορά βασιζόμαστε σε έναν και κάποια, σε άλλον. Πάντα πρέπει να παίζουμε ως ομάδα. Δεν παίζουν πάντα οι μεγάλες προσωπικότητες. Εδώ δεν είναι σίγουρος κανένας, ούτε καν ο προπονητής».

Το πέναλτι που έπιασε ο Ρομπέρτο, πόσο καθοριστικό μπορείτε να το κρίνετε για τη συνέχεια;

«Μπορεί να είναι και καθοριστικό. Σίγουρα μπορεί. Ο Ρομπέρτο έδειξε για μία ακόμη φορά τι κλάσης τερματοφύλακας είναι».  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ