Mίσσας: Φυσιολογικό να ακούς διάφορα όταν δεν φέρνεις αποτελέσματα

Ο Κώστας Μίσσας σχολίασε τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής επί της Πολωνίας, στάθηκε στα στοιχεία που αποτελούν τις αρχές μίας ομάδες και αναφέρθηκε στην κριτική που έχει δεχθεί.

Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Όσον αφορά σε αυτά που έχω ακούσει, είναι φυσιολογικό όταν δεν φέρνεις αποτελέσματα. Το θέμα είναι να μπορείς να τα διαχειρίζεσαι. Έπειτα από τρεις ήττες, είχε πει πως οι παίκτες μας είναι παίκτες με εμπειρία και ποιότητα. Θα έπρεπε ο εγωισμός να έχει λειτουργήσει και πιο πριν. Η εικόνα ήταν πολύ άσχημη και η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της. Οι παίκτες πρέπει να μπαίνουν από πριν στη λογική που πρέπει. Έχουμε κάνει τόσες κουβέντες. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Ήταν κάποια κομμάτια που μπορεί να σχεδιάζονται, αλλά να μην υποστηρίζονται. Ο Παπαγιάννης μας βοήθησε πάρα πολύ στο τέλος. Αν σουτάρουμε καλά και στην άμυνα είμαστε συγκεντρωμένοι, τα πράγματα αλλάζουν. Και ο Παπανικολάου ήταν πάρα πολύ καλός και η αυτοθυσία του Θανάση έδειξε τι σημαίνει ομάδα. Αλληλεγγύη, θυσία και πίστη είναι οι βασικές αρχές μιας ομάδας».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ