Μιλγουόκι Μπακς – Μαϊάμι Χιτ 122-114: Με μπροστάρη τον Αντετοκούνμπο τα «ελάφια» πήραν τη δεύτερη νίκη τους

Ο αγώνας ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μαϊάμι Χιτ ήταν γεμάτος ένταση και δράση. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να καθαρίσει με 33 πόντους, οδηγώντας τα «Ελάφια» στη νίκη με 122-114.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν εξαιρετικός, με 33 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 μπλοκ σε 31 λεπτά συμμετοχής. Είχε επιτυχία στα σουτ, με 11/18 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 8/11 βολές.

Ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο παρκέ. Οι Μπακς κατάφεραν να πάρουν μια μικρή διαφορά και να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 10 πόντων (62-52)

Άνοιξε η ψαλίδα

Το τρίτο δωδεκάλεπτο ήταν η καλύτερη περίοδος για τους Μπακς. Με επί μέρους 35-21, αυξήθηκε η διαφορά σε +24 (97-73). Οι Μπακς έπαιξαν με συγκέντρωση και αποδείχθηκαν ανίκητοι ενάντια στους Χιτ.

Αγωνία ως το τέλος

Στην τέταρτη περίοδο, οι Μπακς θεώρησαν ότι το ματς είχε τελειώσει και μπήκαν σε περιπέτειες. Οι Χιτ αντέδρασαν και με υπομονή μείωναν σταθερά τη διαφορά. Τα «Ελάφια» ένιωσαν την απειλή και ο προπονητής τους έριξε ξανά τους βασικούς παίκτες στο παρκέ, οι οποίοι κράτησαν τη νίκη μέχρι και το τέλος.

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ ακολούθησε τον Αντετοκούνμπο σε απόδοση έχοντας 25 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Τάιλερ Χίρο, να ξεχωρίζει για τους Χιτ έχοντας 35 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ