Μεγάλη ανατροπή με Παυλίδη για την Άλκμααρ – BINTEO

Ένα εφιαλτικό πρώτο τέταρτο την έβαλε με την πλάτη στον… τοίχο απέναντι στην Τσβόλε, όμως με τον Βαγγέλη Παυλίδη να σημειώνει δυο γκολ, η Άλκμααρ ανέτρεψε το σκορ και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης (3-2).

Από πολύ νωρίς η Άλκμααρ έδειχνε να έχει χάσει την… Γη κάτω από τα πόδια της. Αρχικά ο Ντε Βιτ άνοιξε το σκορ στο 5΄και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο (13΄) ο ίδιος παίκτης είχε ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 για την Τσβόλε.

Ένα λεπτό αργότερα όμως σήμανε η αντεπίθεση. Ο Ντε Βιτ μείωσε προσωρινά σε 2-1 και από εκεί και ύστερα ανέλαβε ο Βαγγέλη Παυλίδης, ο οποίος μετέτρεψε τη νίκη – ανατροπή σε… προσωπική υπόθεση.

Αρχικά ο Έλληνας επιθετικός ισοφάρισε σε 2-2 στο 38′ με άψογη εκτέλεση μπροστά από τον Κωνσταντίνο Λάμπρου, φέρνοντας σε απόλυτη ισορροπία το παιχνίδι, όμως ακόμα δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Επτά λεπτά μετά την επιστροφή των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο από την ανάπαυλα, ο 22χρονος επιθετικός χτύπησε ξανά και διαμόρφωσε την ολική ανατροπή για την Άλκμααρ, η οποία κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι το φινάλε και πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς.

πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ