Με πολλές απουσίες πάει ο ΠΑΟ στην Τρίπολη

Με πολλές απουσίες πάει ο ΠΑΟ στην Τρίπολη

Πάνω που τα προβλήματα τραυματισμών άρχισαν να μειώνονται, προέκυψαν δύο σημαντικές απώλειες για τον Παναθηναϊκό παραμονή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ντέιβιντ Μέντες αισθάνθηκε εκ νέου σφίξιμο στο δικέφαλο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τέθηκε εκτός αποστολής. Ο Ολλανδός στο δεύτερο γύρο έχει αγωνιστεί μόλις σε ενάμισι παιχνίδι. Η κατάστασή του ανησυχεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Τριφυλλιού καθώς 25 ημέρες μετά τον τραυματισμό του, επανήρθε το πρόβλημα.

Ο δεύτερος απόντας θα είναι ο Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, στο σημείο που έκανε χειρουργείο προ τριμήνου και εγκατέλειψε την προπόνηση.

Μαζί με αυτούς δεν υπολογίζονται οι Πράνιτς, Πέτριτς, Μουζακίτης και ο τιμωρημένος Ρισβάνης. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Αναστασόπουλος, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπεργκ.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ