«Με Μίτσελ προχωράει ο Θρύλος»

«Με Μίτσελ προχωράει ο Ολυμπιακός»

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα μπορεί να βρέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού για την τεχνική ηγεσία, όμως τόνισε πως το φαβορί είναι ο Μίτσελ με βοηθό τον Νικοπολίδη.

Ο 43χρονος Ισπανός τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος» για το ενδεχόμενο να αναλάβει τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, λέγοντας πως δεν θα είναι αυτός που θα πάρει τις τύχες της ομάδας στα χέρια του, αλλά ο συμπατριώτης του Μίτσελ.

Αναλυτικά ο Όλτρα είπε:

Για το αν θα είναι αυτός ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού: «Δεν πρόκειται να είμαι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι έχει βρεθεί πώς θα συνεχίσει η ελληνική ομάδα και δεν είμαι εγώ στο πλάνο της. Στην Ισπανία μαθαίνουμε ότι θα υπάρξει δίδυμο. Ξέρω για τον Μίτσελ με τον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας, Νικοπολίδη. Η δική μας πληροφόρηση είναι ότι έτσι θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός».

Για το αν ο Νικοπολίδης θα είναι βοηθός του Μίτσελ: «Δεν γνωρίζω ακριβώς τις λεπτομέρειες, απλώς η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι έκλεισε ο Μίτσελ».

Για το αν θα πετύχει η συνταγή με τον Μίτσελ: «Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω… Είναι η επιλογή της διοίκησης του Ολυμπιακού και ελπίζω ένας ακόμα συμπατριώτης μου να τα πάει καλά στην ομάδα».

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή και με εμπειρία από την Πριμέρα Ντιβισιόν».

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ