Με Αβραάμ κόντρα στη Λεβάντε

Με Αβραάμ κόντρα στη Λεβάντε

 

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Ρέντη και το πρωί της Τετάρτης αναχωρεί για τη Βαλένθια για τον πρώτο αγώνα με την Λεβάντε.

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν υπάρχουν εκπλήξεις, καθώς ο Ισπανός παίρνει 20 παίκτες και αφήνει στην Αθήνα μόνο τους τραυματίες. Τον Πίνο, τον Φουστέρ αλλά και τους Πάντελιτς και Ντιακιτέ που έχουν προβλήματα και που δεν είχαν συμπεριληφθεί ούτε στο προηγούμενο ματς με τον Αστέρα. Στην Ισπανία δεν θα ταξιδέψει φυσικά και ο Παπάζογλου που δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Η αποστολή: Μέγιερι, Κάρολ, Βλάχος, Αμπτούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Το σημερινό πρόγραμμα άρχισε με ζέσταμα και στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας, με εναλλαγές αυτής και σκοράρισμα με σουτ σε μικρά τέρματα. Συνέχισαν την προπόνησή τους με ασκήσεις κατοχής και ελέγχου της μπάλας, αλλά και πίεσης προς τον αντίπαλο.

Αμέσως μετά, ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν με βάση το παιχνίδι της Λεβάντε. Εξειδικευμένη προπόνηση για ακόμη μία φορά από τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος μελετάει διαρκώς τον προσεχή αντίπαλο και τόνιζε διαρκώς στους παίκτες του τι πρέπει να κάνουν, με βάση τον τρόπο ανάπτυξης της Λεβάντε.

Το πρόγραμμα αποκατάστασής τους συνέχισαν ο Χουάν Πάμπλο Πίνο και ο Νταβίδ Φουστέρ, ενώ ο Ντρίσα Ντιακιτέ έκανε έντονο ατομικό στο γήπεδο. Ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα ένιωσε ο Πάντελιτς και έκανε θεραπεία.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ