Μαυροκεφαλίδης: «Το άγχος στον Ολυμπιακό»

Μαυροκεφαλίδης: «Το άγχος στον Ολυμπιακό»

Η νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό, κρίθηκε στις λεπτομέρειες όπως δήλωσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι πλέον το άγχος είναι στην πλευρά των «ερυθρόλευκων».

«Αυτό που μετράει στο τέλος είναι η νίκη. Το παιχνίδι πήγε σε χαμηλό το σκορ, κρίθηκε στις λεπτομέρειες κι εκεί νομίζω ότι εμείς ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι», είπε αρχικά ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού και το 1-0 της ομάδας του.

«Δεν μπήκαν σήμερα τα τρίποντα, αλλά έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι και χρόνο για να διορθώσουμε τα λάθη», ανέφερε στη συνέχεια ο Ελληνας σέντερ και τόνισε: «Το άγχος το έχει τώρα ο Ολυμπιακός και είναι ευκαιρία για μας να το εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε το 2-0. Πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλή άμυνα και να περιορίσουμε τα λάθη».

Ερωτηθείς για την εξέλιξη του αγώνα, τόνισε ότι αυτή κρίθηκε απ’ την απόδοση του Παναθηναϊκού λέγοντας: «Δεν έχασε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι μέσα απ’ τα χέρια του, εμείς πήγαμε να το χάσουμε εξαιτίας κάποιων λαθών που κάναμε νωρίτερα. Όλα πήγαν καλά όμως στο τέλος και κάναμε το 1-0».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.