Ματς με πολλά… αν στο Καζάν για τον Ολυμπιακό

Λίγες ημέρες μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Καζάν (18:00) απέναντι στην Ούνιξ, με τα προβλήματα των πρωταθλητών Ελλάδας να δυσκολεύουν το έργο των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Βασίλη Σπανούλη (θλάση), Πάτρικ Γιανγκ (οστικό οίδημα στο γόνατο) και Ματ Λοτζέσκι (γαστρεντερίτιδα), ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου (σφίξιμο στη μέση).

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος προέρχεται από νέα ήττα από τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να μαζέψει τα… κομμάτια του, αν θέλει να πανηγυρίσει τη δεύτερη διαδοχική ευρωπαϊκή νίκη, την έκτη στους τελευταίους επτά αγώνες και την έκτη εφετινή εκτός έδρας, εφόσον επιθυμεί να αποφύγει τυχόν… περιπέτειες, όσον αφορά στο πλασάρισμά του στην πρώτη τετράδα, που δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Ωστόσο, το έργο των Πειραιωτών μόνο εύκολο δεν κρίνεται, ειδικά από τη στιγμή που η Ούνιξ του Κώστα Καϊμακόγλου έχει ρεκόρ 7-13 και παίζει ένα από τα τελευταία χαρτιά της για να προλάβει την οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Ο ΟΛυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα επιδιώξει το χαμηλό σκορ που μπορεί και να του δίνει πλεονέκτημα για την τελική έκβαση του αγώνα.

Βέβαια αν οι Ρώσοι παραταχθούν χωρίς τους Κολόμ – Παρακχούσκι, το διπλό παίζεται. Είναι αμφίβολο αν ο Ισπανός γκαρντ και ο Λευκορώσος σέντερ θα μπορέσουν να βοηθήσουν. Αν τελικά αγωνιστούν τότε τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι για τους «ερυθρόλευκους».

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ούνιξ Καζάν – Ολυμπιακός εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ