“Μας στοίχισαν ριμπάουντ και κούραση”

“Μας στοίχισαν ριμπάουντ και κούραση”

Ριμπάουντ και κούραση στοίχισαν στον ΠΑΟΚ την μεγάλη έκπληξη, την νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Ο προπονητής του «δικέφαλου» έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του και τόνισε ότι: «Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν πιο δυνατός στα ριμπάουντ. Πήρε πολλά επιθετικά. Είχαμε πιο καλό ποσοστό στα δίποντα, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από το καλό παιχνίδι του και να μην του δώσουμε την ευκαιρία να τρέξει. Στην τελευταία περίοδο βγήκαμε από τον ρυθμό μας, ίσως λόγω της κούρασης και δώσαμε στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να πετύχει εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε».

«Συνήθως παίζεις μπάσκετ με τους παίκτες που έχεις», σχολίασε ο Μαρκόπουλος σχετικά με τον ΠΑΟΚ της φετινής σεζόν και επισήμανε ότι: «Οι επιλογές μας όταν δημιουργούμε το ρόστερ είναι περιορισμένες και προσπαθούμε από την δουλειά με τους παίκτες να βγάλουν στο παρκέ τον καλύτερο εαυτό τους. Το θετικό είναι ότι οι παίκτες δουλεύουν πολύ και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί έως το τέλος. Μακάρι να μην έχουμε τραυματισμούς, γιατί το ρόστερ μας είναι αδύνατο».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ