Μάρτινς: Πήραμε ένα μάθημα, πρέπει να αντιδράσουμε – ΒΙΝΤΕΟ

Ως ένα μεγάλο «μάθημα» χαρακτήρισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από τη Λουντογκόρετς στη διαδικασία των πέναλτι με συνολικό σκορ 6-3 (2-2 κανονικός αγώνας και παράταση), υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του επιβάλλεται να αντιδράσει στα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

«Σήμερα επηρέασε το αποτέλεσμα η είσοδος στο β’ ημίχρονο, δεχθήκαμε δύο γκολ, ήμασταν κακοί. Απόψε (σ.σ. 10/08) πήραμε σημαντικό μάθημα, πρέπει να είμαστε πιο καλοί, πιο δραστήριοι, πιο συγκεντρωμένοι, ειδικά όταν πρέπει να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να πάρουμε και αξίζει να το πάρουμε» τόνισε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας και πρόσθεσε:

«Πρέπει να αντιδράσουμε απ’ την αυριανή προπόνηση. Χάσαμε ένα μεγάλο στόχο μας, έχουμε μπροστά μας έναν νέο στόχο. Είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα, μας παρέχονται όλες οι συνθήκες. Πρέπει να δείξουμε πνεύμα, το έχουμε δείξει και στο παρελθόν. Πρέπει να αντιδράσουμε, να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα. Νομίζουμε ότι τα πράγματα μπορεί να μας χαρίζονται, όμως δεν είναι έτσι. Δεν μένει κάτι άλλο απ’ το αντιδράσουμε να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε. Μέσα απ’ τη δουλειά έχουν έρθει οι επιτυχίες μας. Να είμαστε προσγειωμένοι και να αντιδράσουμε με τον τρόπο που ξέρουμε…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ