Μαρτίνς: «Πάντα πληρώνεις τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο»

Ανεπίτρεπτα λάθη για το επίπεδο του Champions League έκανε ο Ολυμπιακός και τα πλήρωσε με την ήττα (4-2) από την Τότεναμ, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στην ήττα από την Τότεναμ: «Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη σε αυτό επίπεδο. Δεν επιτρέπεται, γιατί τα πληρώνεις ακριβά. Κάναμε πολύ καλή αρχή και καλό πρώτο ημίχρονο. Από τα καλύτερα που έχουμε κάνει. Όμως, όταν κάνεις τέτοια λάθη και προηγείσαι με 2-0 πρέπει να υπερασπιστείς τη δουλειά που έχεις κάνεις. Κάναμε λάθος στο πρώτο γκολ και στο δεύτερο νομίζω ότι έγινε λάθος από τον διαιτητή. Όμως, κάναμε και εμείς λάθος γιατί ζητούσαμε φάουλ και σταματήσαμε να παίζουμε. Έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί και να μην σταθούμε στο φάουλ γιατί το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι γρήγορο. Έπρεπε να συνεχίσουμε και να μην δεχθούμε το γκολ. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι, αλλά και μετά το δεύτερο το γκολ ήμασταν καλοί γιατί βγάλαμε μία αντίδραση. Η Τότεναμ είναι πολύ καλή ομάδα που κέρδισε τις λεπτομέρειες. Διαχειρίστηκε καλύτερα τις λεπτομέρειες και πήρε τη νίκη».

Για τα καλά λόγια του Μουρίνιο για τους «ερυθρόλευκους»: «Τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια, αλλά αυτό δεν μας χαρίζει βαθμούς. Στο ποδόσφαιρο είναι καλύτερο να παίζεις άσχημα και να παίρνεις βαθμούς. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, πολύ καλό πρώτο 45λεπτο. Ήμασταν καλύτεροι από την αντίπαλό μας. Όμως, στο ποδόσφαιρο δεν έχει αξία εάν δεν πάρεις αποτέλεσμα».

Για το αν θα αντιδράσουν οι Πειραιώτες μετά την ήττα αυτή: «Κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει για την ποιότητα της ομάδας μας. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε δυνατοί και είπαμε ότι και σήμερα περιμέναμε την αντίδραση, έτσι και την Κυριακή. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν για να μας στηρίξουν και να είναι σίγουροι ότι η ομάδα μας θα είναι δυνατή για άλλη μία φορά την Κυριακή».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ