Μαρτίνς: Μετά το 70΄ δεν ήμασταν ο Ολυμπιακός που πρέπει

Σκυθρωπός, στεναχωρημένος και εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου.

Είδε την ομάδα του μέσα στο Σαν Σίρο να προηγείται, αλλά μέσα σε 9 λεπτά να χαλάει όλη την καλή εικόνα της και να οδηγείται σε ήττα με 3-1.

Ο Πορτογάλος τόνισε πως πρέπει η ομάδα να είναι πιο σταθερή και πιο ισορροπημένη ενώ ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον κόσμο για την εντυπωσιακή παρουσία του τονίζοντας πως πρέπει και η ομάδα να χαρίζει νίκες στους οπαδούς της.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο, όμως πιστεύαμε πως μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς για 70 λεπτά, με ποιότητα, με έλεγχο του αγώνα. Ένα ώριμο ματς ήμασταν συγκεντρωμένοι. Όλα αυτά μέχρι την ώρα που δεχθήκαμε, όπως δεχθήκαμε, το πρώτο γκολ» τόνισε αρχικά ο Μαρτίνς και συνέχισε:

«Χάσαμε τον έλεγχο μετά την αλλαγή του Τοροσίδη που δεν ήταν προγραμματισμένη να γίνει, όμως ο τραυματισμός του στο δεξί πόδι μας ανάγκασε να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Σε τέτοια ματς πληρώνεις ακριβά τα λάθη και την εικόνα που είχαμε εμείς μετά το 70΄. Όταν δεχόμαστε γκολ πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι, να ξέρουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε, η ομάδα που ήμασταν για 70 λεπτά. Μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα αλλά αυτό όπως αποδείχθηκε ήταν πολύ δύσκολο.»

«Είμαστε λυπημένοι, είναι κρίμα το καλό πρόσωπο που είχαμε για 70 λεπτά να αλλάζει έτσι, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα που είχαμε και θέλαμε».

Ο Μαρτίνς ρωτήθηκε και πάλι για την αποθέωση που γνώρισε η ομάδα του στο τέλος του αγώνα από τους 6.000 οπαδούς του Ολυμπιακού στο Σαν Σίρο τονίζοντας πως είναι η ώρα πια οι παίκτες του να δώσουν νίκες στον κόσμο:

«Ο κόσμος είναι φανταστικός. Θα πρέπει και εμείς να απαντάμε με νίκες. Να είμαστε πιο επιθετικοί, πιο σταθεροί, πιο ισορροπημένοι. Δεν ήμασταν Ολυμπιακός μετά το 70΄και αυτό μας στοίχισε. Να αλλάξουμε νοοτροπία και ψυχολογία και να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και αυτό πρέπει να αλλάξει γρήγορα» είπε ο Πορτογάλος, ενώ πρόσθεσε μετά από ερώτηση πως «κάναμε πολύ καλή δουλειά στο κέντρο του γηπέδου, όμως χρειάζεται παντού να είμαστε σταθεροί».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ