Μαρτίνς: Είναι πιθανό να αλλάξουμε το σύστημα της ομάδας

Ο Πορτογάλος τεχνικός Πέδρο Μαρτίνς, επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός – Ατρόμητος για:

Τι έλειψε και δεν βρήκε γκολ ο Ολυμπιακός: Έλλειπε η αποτελεσματικότητα. Κάναμε τα πάντα για να σκοράρουμε. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Ποιοτικά και ποσοτικά ήμασταν δημιουργικά. Σήμερα ήταν από τα ματς που η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Κάναμε τα πάντα αλλά μας έλειπε η αποτελεσματικότητα.

Τη διαφορά από το α’ μέρος στο β’ και τις αντιδράσεις του για τις διακοπές: Τίποτα. Τα νεύρα ήταν η ένταση της στιγμής μες στον αγώνα. Ήταν η ένταση που ζούσαμε εκείνη τη στιγμή. Πραγματικά δεν ήμασταν τόσο καλοί στο α’ μέρος όσο και στο β’ αλλά δεν είχαμε πρόβλημα ρυθμού. Σίγουρα βελτιωθήκαμε αρκετά στο β’ μέρος σε σχέση με τη δημιουργία και με πολλές ευκαιρίες και την εικόνα του Ολυμπιακού που θέλουμε να βλέπουμε όλοι.

Το σχήμα με τους δύο φορ μετά τον Άρη και εάν θα επιμείνει: Είναι πάντα μία πιθανότητα (να δούμε και να χρησιμοποιήσουμε ξανά το 4-4-2). Προπονούμαστε σε πολλά συστήματα. Εξαρτάται από τον αντίπαλο και τις συνθήκες που βρισκόμαστε. Αυτή την εβδομάδα είχαμε πολλές απουσίες από τους διεθνείς και παίκτες που πήγαν στην Αφρική και είχαν μεγάλα ταξίδια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί την Πέμπτη μπορεί και όχι.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ