Μαρτίνς: «Αγγίξαμε την τελειότητα»

Ο Ολυμπιακός «άλωσε» την Πόλη, επικρατώντας στο «Σουκρού Σαράτσογλου» με 3-0 της Φενέρμπαχτσε, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Μια σπουδαία εμφάνιση, που ικανοποίησε απόλυτα τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό μάλιστα να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του άγγιξε την τελειότητα!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πορτογάλος προπονητής δέχθηκε μόλις μια ερώτηση, καθώς έπρεπε η αποστολή του Ολυμπιακού να αναχωρήσει για το αεροδρόμιο.

Ο κ. Περέιρα είπε ο Ολυμπιακός χτύπησε σαν… κόμπρα. Ήταν αυτό το κλειδί για τη νίκη; Και επίσης θεωρείτε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του ομίλου; 

«Για να είμαι ειλικρινής η στρατηγική μας ήταν να παίξουμε πιο ψηλά, αλλά ο αντίπαλος ήταν δυνατός και μας ανάγκασε να παίξουμε πιο χαμηλά. Εκμεταλλευτήκαμε άριστα τα λάθη του αντιπάλου. Σε πολλά σημεία του παιχνιδιού αγγίξαμε την τελειότητα. Νομίζω ότι ο όμιλος συνεχίζει να είναι ανταγωνιστικός τα πράγματα είναι ανοιχτά τίποτα δεν έχει κριθεί. Κάναμε μία σημαντική νίκη σε δύσκολη έδρα απέναντι σε μία καλή ομάδα που έχει φτιάξει ο Βίτορ. Είδαμε ότι η Αντβέρπ έχασε στο τελευταίο λεπτό και ο όμιλος είναι ανοιχτός»..

 

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ