Μάρτενς: «Έχω κρατήσει γκολ για τον ΠΑΟΚ»

Μάρτενς: «Έχω κρατήσει γκολ για τον ΠΑΟΚ»

Υπάρχει εξήγηση αναφορικά με τους λόγους που ο Μάαρτεν Μάρτενς δεν έχει σημείωσει φέτος πολλά γκολ με την Αλκμάαρ. «Κράτησα μερικά για τον ΠΑΟΚ», δήλωσε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός πάτησε ελληνικό έδαφος αργά το βράδυ της Πέμπτης και μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του που φέρει τον τίτλο «ΠΑΟΚ».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχουμε πολλά να κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι φιλόδοξος σύλλογος και εγώ φιλόδοξος άνθρωπος γι’ αυτό και πιστεύω ότι θα ταιριάξουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του νέου αποκτήματος του Δικεφάλου του Βορρά, το οποίο αποκάλυψε ότι χρειάστηκε λίγο χρόνο για να πάρει την απόφαση να μπει στο αεροπλάνο.

«Ενημερώθηκα στα μέσα Δεκέμβρη για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και περίμενα τη διακοπή των Χριστουγέννων, για να το σκεφτώ καλύτερα. Χρειάστηκαν τρεις μέρες για να πειστώ από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ήθελα κάτι καινούριο και η νέα μου ομάδα μου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνω πρωταθλητισμό».

Κλείνοντας, ο Μάρτενς αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει με τον Στέφενς και έδειξε άνετος με τις προσδοκίες που υπάρχουν γι αυτόν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.  

«Έχω δείξει στην Ολλανδία τι μπορώ να κάνω. Έχω μοιράσει ασίστ, έχω πετύχει γκολ. Όχι πολλά φέτος, είναι η αλήθεια, αλλά ίσως τα κράτησα για τον ΠΑΟΚ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ