Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ εκτέλεσε κόρνερ υπό την προστασία ασπίδων – Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Καθόλου φιλική δεν ήταν η υποδοχή που επεφύλασσαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ στους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, με όσους βρέθηκαν στις κερκίδες του «Βελοντρόμ» να δημιουργούν εξ αρχής εχθρικό κλίμα για τους Παριζιάνους.

Ξεχωριστή θέση μάλιστα στις… καρδιές των Μασσαλών είχε ο Νεϊμάρ, ο οποίος τα «άκουγε» σε κάθε άγγιγμα της μπάλας και ήταν φανερό πως συνιστούσε ξεκάθαρο στόχο για την αντίπαλη εξέδρα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε και το κύμα… μπουκαλιών που δέχθηκε όταν πήγε να εκτελέσει κόρνερ! Ο Βραζιλιάνος έστησε τη μπάλα στο σημείο και έδωσε ασυνείδητα το έναυσμα για ρίψεις αντικειμένων προς το μέρος του, με τους φιλοξενούμενους να επιστρατεύουν κυριολεκτικά… ασπίδες για να τον προστατέψουν.

Εικόνα

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.