Markopoulo Park: Δέκα νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 1.723 ευρώ

Εντυπωσιακές αφίξεις και δέκα νικητές του ΣΚΟΡ 6 που κέρδισαν από 1.723 ευρώ ο καθένας επιφύλασσε η 1η ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Δεκεμβρίου που πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Markopoulo Park.

ιπποδρομίες

Έβδομη νίκη της καριέρας για τον ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ

Στην 7η ιπποδρομία ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB) πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή άφιξη και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του μετά από πολύμηνη αποχή. Ιδιοκτησίας των Απόστολου Μπαγιάστα και Άγγελου Σταύρου σημείωσε την 7η νίκη της καριέρας του με χρόνο 1.18.98 στα 1.300 μέτρα. Ο 6ετής γιός του Intello (GER) προπονείται από τον Χρήστο Σταύρου και στη χθεσινή του νίκη τον οδήγησε για ακόμη μια φορά ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης.

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία:

Εκτός από τον ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB) ο Παναγιώτης Δημητσάνης επικράτησε και με τον ίππο ΜΑΝΙΑΝΝΑ (GR) ιδιοκτησίας του Γρηγόρη Πανταζή και με προπονητή τον Μιχάλη Ιωαννίδη. Δύο νίκες πέτυχε και ο αναβάτης Νίκος Μιχαηλίδης με τους ίππους ΕΝΚΙΝΤΕΛ (GB) και ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ (GR) τους οποίους προπονεί ο Σταύρος Αγγελόπουλος.

Μία νίκη πέτυχε και ο αναβάτης Εντιόν Τσέλα ενώ από πλευράς προπονητών, εκτός από τον Σταύρο Αγγελόπουλο, από μία νίκη σημείωσαν οι Μιχάλης Ιωαννίδης, Γιάννης Νικολόπουλος και Χρήστος Σταύρου.

ιπποδρομίες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ