Μαρινάκης:Ούτε χαιρόμαστε, ούτε απογοητευόμαστε

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε ότι ένιωσε τη δυσαρέσκεια του κόσμου και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να διορθώσει τα λάθη και να πάρει η ομάδα τους εγχώριους τίτλους... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μαρινάκης:Ούτε χαιρόμαστε, ούτε απογοητευόμαστε

«Είδαμε όλοι πως έχασε ο Ολυμπιακός στη Βαλένθια. Ο Ολυμπιακός δεν περιμένει να έχει καλή διαιτησία. Ήταν συγκινητικό που σήμερα το Καραϊσκάκη γέμισε. Έχει δίκιο όταν λέει ότι ονειρεύεται διαφορετικά τον Ολυμπιακό. Όπως και εμείς που έχουμε δώσει χρήματα. Το να βλέπει σήμερα μια ομάδα που έχει το 1/3 του μπάτζετ του Ολυμπιακού και να χάνει είναι περίεργο.

Πήραμε έναν προπονητή, έμπειρο και θα τον στηρίξουμε. Δεν χάθηκε τίποτα. Είμαστε εδώ θα διορθώσουμε τα λάθη και του χρόνου ο στόχος θα είναι πάλι το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Είχα στόχο να αφιερώσω το παιχνίδι στα παιδιά που πήγαν στη Βαλένθια με πούλμαν, μετά γύρισαν και πήγαν στην Ξάνθη και μετά σήμερα. Δεν κρυβόμαστε, προχωράμε μπροστά. Ούτε χαιρόμαστε ούτε απογοητευόμαστε.» 

 

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.