Μαρία Σάκκαρη: Τα τραγούδια των Ελλήνων στις κερκίδες

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στους “16” στο Open της Αυστραλίας.  Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν καταιγιστική κι έκαμψε με 2-0 (6-4, 6-1) την αντίσταση της Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Ωστόσο, έχει πάντα σύμμαχο στο πλευρό της και τους Έλληνες φιλάθλους, που την στηρίζουν και την εμψυχώνουν, ενώ δεν σταματούν να της τραγουδούν, δίνοντας χρώμα και ρυθμό σε κάθε αγώνα της.

Πλούσιο το μουσικό τους ρεπερτόριο, αφού μετά το “My number one” της Έλενας Παπαρίζου, που της τραγούδησαν την Τετάρτη στον αγώνα της εναντίον της Κινγουέν Ζενγκ, σήμερα οι Έλληνες φίλαθλοι, που δίνουν δυναμικό “παρών” στις κερκίδες, τραγούδησαν στην Μαρία Σάκκαρη “Μήλο μου κόκκινο” και το “Πω πω πω Mαρία”.

Σάκκαρη: «Μπορώ να φθάσω έως το τέλος»

Μετά την πρόκρισή της στις “16” του Australian Open η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε: “Ήταν ένα αρκετά καλό ματς, σίγουρα υπήρχαν κάποιες δυσκολίες στην αρχή. Δεν θα το βαθμολογούσα κάπως γιατί η βαθμολογία αλλάζει κατά τη διάρκεια του ματς. Πάντως είμαι πολύ χαρούμενη που μπόρεσα και γύρισα το παιχνίδι μετά το 1ο σετ που ήμουν κάτω και με τον τρόπο με τον οποίο τελείωσα το ματς”.

Για τους Έλληνες ομογενείς, που την στήριξαν ξανά, σημείωσε: “Τους ευχαριστώ πάρα πολύ, δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα και κάτω από πολλή ζέστη. Μου έκαναν και ένα ωραίο δώρο, ένα μπλουζάκι, που θα κρατήσω για ενθύμιο. Τους ευχαριστώ και τους περιμένω την Κυριακή”.

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος: “Φυσικά και πιστεύω ότι μπορώ να φτάσω μέχρι το τέλος. Είμαι σίγουρη ότι το παιχνίδι μου θα καλυτερεύει, όπως και σήμερα στη διάρκεια του ματς καλυτέρευσε πολύ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ