Μαραθώνιος Αθήνας 2021: Πρώτη νίκη της Πριβιλέτζιο

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο του ΓΣ Γλυφάδας ήταν η ταχύτερη Ελληνίδα στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Έχοντας «γράψει» ήδη πολλά χιλιόμετρα σε κορυφαίες διοργανώσεις με την Εθνική ομάδα έκανε τον καλύτερο χρόνο στις γυναίκες (2:41.30), αφήνοντας πίσω της την Κατερίνα Ασημακοπούλου (ΑΟ Μυκόνου) με 2.48.12 και στην τρίτη την Βασιλική Κωνσταντινοπούλου (ΣΑΠΚ Νεάπολης) με 2.51.32, στο ντεμπούτο της στην απόσταση.

Η νικήτρια παραδέχθηκε ότι ένιωσε υπέροχα που συμμετείχε στον αγώνα: «Πάρα πολύ όμορφη εμπειρία, απόλαυσα τον αγώνα, απόλαυσα τη διαδρομή, από την αρχή μέχρι το τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενη για την επίδοση μου και για το γεγονός πως σημείωσα την πρώτη μου νίκη στην αυθεντική διαδρομή.

Έτρεξα περισσότερο με την αίσθηση και λιγότερο κοιτάζοντας το ρολόι και το χρόνο μου. Θα απολαύσω την νίκη μου και στη πορεία θα προγραμματίσω τους αγώνες μου», παραδέχθηκε η Πριβιλέτζιο.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Ασημακοπούλου, είπε: «Δεν ήταν η ημέρα μου, είναι από αυτές που κάθε γυναίκα απεύχεται να της τύχει όταν έχει να αγωνιστεί. Μου έτυχε εμένα, προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα, πέτυχα ατομικό ρεκόρ και με όλα αυτά τα δεδομένα είμαι χαρούμενη. Είχα τρέξει πάλι στη κλασική διαδρομή το 2019. Τώρα θα ξεκουραστώ».

Τέλος, η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, υποστήριξε: «Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που τρέχω σε Μαραθώνιο. Δεν έχω τρέξει ποτέ άλλοτε, δεν το είχα σκεφτεί πως θα το έκανα. Μου προέκυψε όμως ένα πρόβλημα υγείας, και τότε αποφάσισα να ασχοληθώ με τον Μαραθώνιο. Ο πρώτος μου αγώνας ήταν ο σημερινός, σε αυτή την ιστορική διαδρομή, τερμάτισα τρίτη και είμαι πολύ χαρούμενη.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ