Μάντζαρης: «Θα δώσουμε και την ψυχή μας»

Έτοιμοι να δώσουν και την ψυχή τους είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, στο τέταρτο ματς της σειράς με την Αναντολού Εφές, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

«Η κατάσταση είναι πιο δύσκολη από ό,τι ήταν στα προηγούμενα ματς. Από εδώ και πέρα αρχίζουν τα νοκ άουτ. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση, πρέπει να κερδίσουμε το κάθε ματς από εδώ και πέρα. Είναι ένας τελικός. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απώλειας. Είναι ένας τελικός. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και πρώτα από όλα την επίθεσή μας. Ήμασταν πολύ αργοί και νωχελικοί. Αυτό μας κράτησε χαμηλά στην επίθεση. Κρατήσαμε την Εφές στους 64 πόντους. Πρέπει να βελτιώσουμε την κυκλοφορία της μπάλας και να παίξουμε περισσότερο. Σίγουρα και τα λάθη ήταν ένας λόγος για την ήττα. Ήμασταν αργοί στην επίθεση και κάναμε πολλά λάθη. Ήταν ένα μέρος της κακής εμφάνισης που είχαμε και ήρθε ήττα», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Για το αν υπάρχει πίστη για την ανατροπή: «Σίγουρα. Ποτέ δεν παίζουμε για να χάσουμε. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και χάνουμε με 2-1, αλλά έχουμε γυρίσει από δύσκολες καταστάσεις, ίσως και από δυσκολότερες. Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως έχουμε χτίσει μέταλλο και νοοτροπία νικητή. Αυτό θα δείξουμε και αύριο. Θα δώσουμε για 40’ την ψυχή μας και από εκεί πέρα ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε τη νίκη και να επιστρέψει η σειρά στην έδρα μας».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ