Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αύξησε τις τιμές των εισιτηρίων για πρώτη φορά έπειτα από 11 σεζόν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αύξησε τις τιμές των εισιτηρίων για ενήλικες κατά 5% για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μετά από 11 σεζόν που τις είχε «παγωμένες», όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Premier League.

Η άνοδος οφείλεται στο υψηλότερο κόστος της διεξαγωγής αγώνων, το οποίο έχει αυξηθεί κατά 40% τα τελευταία πέντε χρόνια και 11% τους τελευταίους 12 μήνες, πρόσθεσε η Γιουνάιτεντ.

«Η μέτρια αύξηση της τιμής για τη σεζόν 2023/24 είναι απαραίτητη για να μπορέσει ο σύλλογος να λειτουργεί σε βιώσιμη βάση», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αγγλική ομάδα, προσθέτοντας: «Διατηρήσαμε τις αυξήσεις τιμών πολύ κάτω από τον τρέχοντα ρυθμό πληθωρισμού… Οι τιμές των εισιτηρίων στο Old Trafford – μαζί με τις τιμές φαγητού και ποτών την ημέρα του αγώνα – θα συνεχίσουν να είναι από τις πιο προσιτές στην Premier League».

Ο σύλλογος πρόσθεσε ότι θα διατηρήσει «παγωμένες» τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για κάτω των 16 ετών και νέους, καθώς και την έκπτωση 50% για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ηλικίας 65 ετών και άνω.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ