Μανιάτης: Το πιστεύαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό

Μανιάτης: Το πιστεύαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό

Το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» πίστευαν στη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν καταλυτικός παράγοντας για το «τρίποντο» μέσα στη Λεωφόρο, όπως τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι κερδίσαμε επειδή το πιστεύαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα αν και δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε συνήθως. Κάποια παιδιά μάλιστα έπαιζαν πρώτη φορά ένα τέτοιο ντέρμπι. Αυτό που κρατάμε εμείς είναι καταφέραμε και πήραμε μια τόσο δύσκολη νίκη μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε για τη δύσκολη εβδομάδα που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.

«Είμαστε επαγγελματίες παίκτες, είναι δουλειά μας και θα ανταπεξέλθουμε. Λογικό είναι να υπάρχει και κούραση. Εμείς, αλλά και ο προπονητής μας, είμαστε έτοιμοι και για το ματς με την Μπενφίκα, αλλά και γι αυτό με τον ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε ότι κάποιοι από εμάς έχουμε υποχρεώσεις και με την Εθνική όμως ξαναλέω πως είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι θα πάρουμε και τα δύο παιχνίδια».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ