Μανιάτης: Σήμερα παίξαμε γι’ αυτούς

Μανιάτης: Σήμερα παίξαμε γι’ αυτούς

Δεν υπάρχει εξήγηση για το μουδιασμένο ξεκίνημα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Μανιάτη, ο οποίος αφιέρωσε την νίκη στην μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

«Θλιβερή», χαρακτήρισε την ημέρα ο Μανιάτης, λόγω της επετείου της Θύρας 7, με τον μέσο του Ολυμπιακού να αφιερώνει τη νίκη στην μνήμη των θυμάτων. Όσο για το νωθρό ξεκίνημα, είναι ένα πρόβλημα που, όπως παραδέχτηκε, είναι υπαρκτό, αλλά και… ανεξήγητο.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα για εμάς ήταν σημαντική μέρα, θέλαμε να κερδίσουμε και να αφιερώσουμε τη νίκη στην Θύρα 7. Σήμερα παίξαμε γι’ αυτούς. Θλιβερή μέρα, δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ. Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι παρόλο που ο προπονητής μας έχει ζητήσει να μπαίνουμε δυνατά και πιο συγκεντρωμένα. Στην επανάληψη ανεβάσαμε στροφές. Παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, βάλαμε 5 γκολ και ευχαριστήσαμε τον κόσμο.

Δεν υπάρχει εξήγηση για το μουδιασμένο ξεκίνημα. Κάθε εβδομάδα μας λέει ο προπονητής να ξεκινάμε πολύ δυνατά, αλλά… Αν και μας έχει στοιχίσει κάποιες φορές, όπως στο Περιστέρι, εμείς δε προσέχουμε. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση, αλλά πρέπει να το βελτιώσουμε. Στο Περιστέρι θα πάμε δυνατά να κερδίσουμε, γιατί και το Κύπελλο είναι στους στόχους μας».

 

Πηγή: gazzetta.gr 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ