Μανιάτης: Πίστευα στην πρόκριση

Μανιάτης: Πίστευα στην πρόκριση

 

Ο Γιάννης Μανιάτης το πίστευε ότι η Ελλάδα θα περνούσε στους «16», ενώ ο Ανδρέας Σάμαρης αφιέρωσε το γκολ του σε όλους τους Έλληνες. Οι δύο ερυθρόλευκοι διεθνείς και πρωταγωνιστές της θριαμβευτικής πρόκρισης της Εθνικής ομάδας στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έκαναν δηλώσεις στο σάιτ του Ολυμπιακού.

«Δεν έχω καταφέρει ακόμη να συνειδητοποιήσω το μέγεθος της επιτυχίας, για να είμαι ειλικρινής. Ένα, όμως, είναι το δεδομένο. Πίστευα πάρα πολύ στην πρόκριση, πίστευα ότι μπορούμε να περάσουμε την Ακτή Ελεφαντοστού και να συνεχίσουμε στο Μουντιάλ», ήταν τα λόγια του Γιάννη Μανιάτη.

Την ίδια στιγμή, ο σκόρερ του πρώτου από τα δύο γκολ της Ελλάδας, στο ντεμπούτο του μάλιστα, με τη γαλανόλευκη, Ανδρέας Σάμαρης, τόνισε ότι δεν κρατάει αυτό το γκολ για τον… εαυτό του. «Το αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες. Ειδικότερα, σε όλους τους ανθρώπους που γνώρισα παίζοντας ποδόσφαιρο και οι οποίοι με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ που έχω φτάσει. Θέλω να το αφιερώσω, παράλληλα στην οικογένειά μου, αλλά και στους κοντινούς μου ανθρώπους, οι οποίοι με στηρίζουν καθημερινά».

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ