Λουτσέσκου: Kάθε παιχνίδι ήταν για εμάς σαν τελικός

Για την πρόκριση για τρίτη σερί χρονιά στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας αλλά και για τον στόχο του αήττητου πρωταθλήματος, μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά σημείωσε ότι: «Δεν μπορώ να πω ότι θέλαμε να παίξουμε με αυτόν τον τρόπο σήμερα, αλλά μπορούμε να παίξουμε και με αυτόν τον τρόπο. Ετοιμαστήκαμε για να παίξουμε με τον τρόπο που παίζουμε συνήθως, αλλά η έλλειψη πνευματικής ενέργειας δεν βοήθησε. Ξέραμε πόσο σημαντικό είναι να προκριθούμε στον τελικό και να κατακτήσουμε κι αυτό το κύπελλο».

Σε ερώτηση για την επιλογή του ο Κρέσπο να παίξει στα αριστερά, ο Ρουμάνος τεχνικός απάντησε ότι: «Ξέραμε πολύ καλά τι έχουμε μπροστά μας και θέλαμε την πρόκριση. Ο Γιαννούλης θέλει περισσότερες μέρες για να αποκατασταθεί πλήρως μετά από ένα παιχνίδι. Με τον Κρέσπο, τον Βαρέλα και τον Ίνγκασον είχαμε την πνευματική ισορροπία που θέλαμε. Αλλά είχαμε και ύψος στις στημένες φάσεις. Λαμβάνοντας υπόψιν όλα αυτά, πήραμε αυτές τις αποφάσεις».

Αναφορικά με τους τρεις… τελικούς που είχε μπροστά του ο ΠΑΟΚ: «Είναι προφανές ότι θέλαμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Όλη η χρονιά, κάθε παιχνίδι, ήταν για εμάς σαν τελικός. Φτάσαμε σε αυτή την απίστευτη κατάκτηση του τίτλου μετά από τόσα χρόνια, αλλά και σε έναν ακόμη τελικό του κυπέλλου».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ