Λήξη συναγερμού για την Εθνική Ελλάδας: H UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή

Άκυρος ο συναγερμός που είχε «χτυπήσει» από το μεσημέρι με την είδηση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή που ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τον τελικό πρόκρισης των playoffs Euro 2024 με την Γεωργία στην Τιφλίδα.

Όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έπειτα από επικοινωνία που είχε με την UEFA, ενημερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ενός εκ των διεθνών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως δεν γνωρίζει το παραμικρό γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση που απασχόλησε έντονα τον Τύπο για αρκετές ώρες και είχε να κάνει με θετικό δείγμα Έλληνα διεθνούς μετά από έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε στο πλαίσιο της πρόσφατης αναμέτρησης με τους Γεωργιανούς.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση» ανέφερε η ΕΠΟ.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ επικοινώνησαν για το ζήτημα αυτό και με την UEFA, από όπου προέκυψαν τα νεότερα. Όπως αναφέρεται σχετικά, η πλευρά της UEFA ενημέρωσε πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή, άρα δεν υφίσταται κάποιο ζήτημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ