Λίβερπουλ: Παραμένει στους “Reds” ο Κλοπ – Νέο συμβόλαιο για τον Γερμανό τεχνικό – ΒΙΝΤΕΟ

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε η Λίβερπουλ.

Οι «reds» ανακοίνωσαν πως θα συνεχίσουν να πορεύονται τα επόμενα χρόνια με τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανέλαβε τη Λίβερπουλ τον Οκτώβριο του 2015, έχει δημιουργήσει μια ομάδα-πρότυπο που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και την περασμένη σεζόν κατέκτησε το Champions League. Φέτος, μάλιστα, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έχει πάρει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της και δείχνει ικανή να επιστρέψει στα πρωταθλήματα ύστερα από 30 χρόνια, με τους ανθρώπους της ομάδας να επιβραβεύουν τον Γερμανό τεχνικό για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει αυτή την τετραετία στην Λίβερπουλ.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του με την Λίβερπουλ μέσα από βίντεο του στο λογαριασμό των «κόκκινων». «Συμφωνήσαμε για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024. Αυτό μπορεί να είναι καλό νέο για κάποιους, κακό για κάποιους άλλους. Νιώθω σαν το σπίτι μου, δεν ήταν δύσκολη διαπραγμάτευση» ανέφερε μεταξύ άλλων.Δείτε το βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ