Live: ΠΑΟ – Ολυμπιακός

Live: ΠΑΟ – Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον δεύτερο τελικό της Α1, μετά το break στο ΣΕΦ, που του δίνει το προβάδισμα για την κατάκτση του φετνού πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» έκαναν το μπρέικ στον πρώτο τελικό στην έδρα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με την νίκη τους με σκορ 64-51 και έδωσαν αμέσως νέο ενδιαφέρον και τροπή στην σειρά.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε στον πρώτο τελικό πιο έτοιμος πνευματικά, ψυχολογικά και αγωνιστικά και έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση του Ολυμπιακού.

Ο Έισι Λο, που ήταν στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, γιατί προερχόταν από γαστρεντερίτιδα, ακολούθησε χθες το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και αναμένεται σήμερα στον δεύτερο τελικό να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Σχορτσανίτης, Μπράμος, Κάρι, Ματσιούλις, Ούκιτς, Λάσμε, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Γκιστ, Γκουίν, Ξανθόπουλος και Σκορδίλης.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Χάινς, Λο, Άντιτς, Σπανούλης, Περπέρογλου, Σερμαντίνι, Σλούκας, Πάουελ, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης, Παπανικολάου και Κατσίβελης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ