Λιονέλ Μέσι: Αυτό είναι το κάστρο αξίας 48 εκατ. ευρώ που θέλει να νοικιάσει

Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να μείνει σε κάστρο. Και όχι σε όποιο και όποιο, αλλά σ’ αυτό που παρέμενε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Σαρλ Ντε Γκωλ, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σύμφωνα με τη Sun, o Μέσι σκέφτεται να νοικιάσει το κάστρο που βρίσκεται στα περίχωρα του Παρισιού. Χτίστηκε το 1899, στοιχίζει σχεδόν 48 εκατομμύρια ευρώ, διαθέτει 30 δωμάτια, ενώ πολυτελής είναι και η εσωτερική του πισίνα. Και αυτό για βάσει του ίδιου ρεπορτάζ, οι απαιτήσεις της οικογένειας Μέσι στην αναζήτηση κατοικίας είναι πολλές.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το σπίτι, στο οποίο θέλουν να μείνουν, πρέπει να διαθέτει εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, πολλά δωμάτια για παιδιά, προστατευμένο χώρο στάθμευσης, ιδιωτικό οικιακό κινηματογράφο, κλιματισμό και κήπο.

Ο 34χρονος Αργεντινός σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν διαμένει μέχρι στο «Royal Monceau», ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων με την οικογένειά του, από τον Αύγουστο που μετακόμισε από τη Βαρκελώνη.

Λιονέλ Μέσι: Το “ηγεμονικό” συμβόλαιο στην Παρί

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε το καλοκαίρι από τη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία και υπέγραψε ένα νέο “ηγεμονικό” συμβόλαιο, το οποίο και παρουσίασε το Σάββατο η γαλλική εφημερίδα “L’Equipe”.

Με ένα τρομερό, λοιπόν, πρωτοσέλιδο, η κορυφαία αθλητική εφημερίδα στη Γαλλία, δείχνει τη φανέλα του Αργεντινού σούπερ σταρ με το νούμερο 30 και προσθέτει 40 και 40, όσα και τα εκατομμύρια ευρώ που θα βάλει στο λογαριασμό του ο Μέσι, με το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τους Παριζιάνους.

ΜΕΣΙ-ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Έτσι αν μείνει μέχρι το 2024, ο 34χρονος σήμερα Λιονέλ Μέσι, θα έχει προσθέσει στην τεράστια περιουσία του το ποσό των 110 εκατομμυρίων ευρώ, μόνο από τις απολαβές του από την ομάδα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ