Λίλα: «Θα το κάνω ξανά…»

Ο αλβανικός Τύπος έχει δώσει έκταση στον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε ο Άντι Λίλα το γκολ του στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο παίκτης του ΠΑΣ έδωσε την δική του εξήγηση: «Αυτοί νόμισαν ότι έκανα το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας. Δεν με νοιάζει. Εγώ θα κάνω το ίδιο πράγμα παντού κάθε φορά που θα σκοράρω. Σχημάτισα τη σημαία της χώρας μου. Μόνο αυτό…». Οι Αλβανοί μιλούν μάλιστα με καυστικούς χαρακτηρισμούς για τις αντιδράσεις στη χώρα μας…

Με τα παραπάνω λόγια ο διεθνής παίκτης σχολίασε τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν στην χώρα μας για τον πανηγυρισμό του.

Ο άσος της ομάδας των Ιωαννίνων υποστήριξε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που πανηγύρισε έτσι επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται για κάτι το προκλητικό καθώς απλώς σχημάτισε τον αετό που υπάρχει στη σημαία της χώρας του.

«Κάθε φορά που σκοράρω σχηματίζω τον αετό. Είναι από αγάπη για την πατρίδα μου», είπε στην ιστοσελίδα «panorama-sport» και συνέχισε εξηγώντας: «Το έκανα στην Ιταλία και τώρα στην Ελλάδα. Δεν ήθελα να επιτεθώ στους οπαδούς που ήταν στο γήπεδο. Αυτοί νόμισαν ότι έκανα το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας. Δεν με νοιάζει. Εγώ θα κάνω το ίδιο πράγμα παντού κάθε φορά που θα σκοράρω. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει το κλαμπ, βλέπω ότι έχουν κάποιες ανησυχίες. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα λάθος. Σχημάτισα την σημαία της χώρας μου. Μόνο αυτό».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Πρόκληση του Λίλα με τον αετό της “Μεγάλης Αλβανίας”

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ