«Λίγος» στο πάρτι του Τζέραρντ (2-0)

«Λίγος» στο πάρτι του Τζέραρντ (2-0)

Η Λίβερπουλ έπαιξε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες χάρη στο γρήγορο παιχνίδι της με Άλεν, Κοουτίνιο, Τζέραρντ, Άσπας αλλά και τον σούπερ Στέρλινγκ, ενώ μπόρεσε να σκοράρει στο 24 από το λάθος του Μεντζανί και εν συνεχεία την γρήγορη εναλλαγή με αποδέκτη τον Άλεν.

Ο Μίτσελ έβαλε παίκτες για τρέξιμο στο κέντρο, αλλά η ομάδα του δεν μπόρεσε να αναπτυχθεί καθώς Τσόρι, Κάμπελ και Μήτρογλου δεν είχαν ταχύτητα και χώρους για να απειλήσουν.

Η κατάσταση βελτιώθηκε κάπως στην επανάληψη, με την είσοδο του Βάις και το πιο «ήρεμο» παιχνίδι της Λίβερπουλ, αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός δεν ήταν απειλητικός, ενώ κινδύνευσε σε κάποιες φάσεις και τελικά δέχτηκε ένα ακόμη γκολ, στο 62 από τον Χέντερσον που μόλις είχε μπει στο ματς.

Τα θετικά ήταν ότι ο Φέισα είχε σταθερή παρουσία σε όλο το ματς, ο Βάις συνέχισε σε καλό ρυθμό, ενώ ανεβασμένος παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει ο Χαβιέρ Σαβιόλα. Καλοί γενικά οι κεντρικοί αμυντικοί, όπως και οι δύο γκολκίπερ που έκαναν καλές επεμβάσεις και δεν ευθύνονται στα γκολ.

Το ματς ήταν μια γιορτή για το ποδόσφαιρο και τον θρυλικό αρχηγό της Λίβερπουλ που γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από το κοινό της ομάδας του.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ