Λεβάντε – Ρεάλ Μαδρίτης 3-3: Ματσάρα και πρώτη γκέλα για τη Βασίλισσα – ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο ματς στο «Σιουτάτ ντε Βαλένθια» με ανατροπές, συγκινήσεις, εναλλαγές συναισθημάτων, έξι γκολ, μία αποβολή και τις Λεβάντε και Ρεάλ Μαδρίτης να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3 για τη 2η αγωνιστική της La Liga.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους«μερένγκες». Στο 5ο λεπτό ο Κάρλο Αντσελότι είδε τον Ντάβιντ Αλάμπα να βγάζει από αριστερά για τον Καρίμ Μπενζεμά, τον Γάλλο να κόβει, να σπάει στον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Ουαλό με το αριστερό να νικά τον Αΐτορ και να ανοίγει το σκορ, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά από 721 μέρες στο ισπανικό πρωτάθλημα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τη Ρεάλ να έχει την υπεροχή, δεν επιφύλαξε ωστόσο μεγάλες συγκινήσεις.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου, ωστόσο, άλλαξαν όλα. Στο 46′ ο Ροζέρ ισοφάρισε σε 1-1, καθώς ο Κουρτουά αλλοίωσε την πορεία της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει την πορεία της προς τα δίχτυα. Ο Καμπάνια με εξαιρετική εκτέλεση μετά τη φανταστική σέντρα του Ντε Φρούτος στο 57′ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Κι όμως το ματς δεν κρίθηκε εκεί. Στο 73ο λεπτό ο Κασεμίρο έβγαλε απίστευτη κάθετη για τον Βινίσιους και ο συμπατριώτης του με φανταστικό τελείωμα ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 79ο, ωστόσο, ο Αλάμπα έστρωσε την μπάλα στον Πιέρ και εκείνος δεν τον… προσέβαλε. Δέχτηκε το δώρο και έδωσε νέο προβάδισμα στη Λεβάντε. Ο Βινίσιους, όμως, είχε ακόμη ένα βέλος στη φαρέτρα. Με απίστευτο, φανταστικό τσίμπημα από τα αριστερά ισοφάρισε σε 3-3 στο 85′! Στο 87′ είχε την ευκαιρία για την ολική ανατροπή, αλλά ο Αΐτορ «θυσιάστηκε». Απέκρουσε με το χέρι εκτός περιοχής και αποβλήθηκε. Η Λεβάντε δεν είχε άλλες αλλαγές, τελείωσε το ματς με 10 παίκτες και τον Πορτογάλο στόπερ, Ρούμπεν Βέζο ως… τερματοφύλακα.

πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ