Λέει ψωνάρα τον Ρονάλντο;

Ο Γουέιν Ρούνει αποθεώνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την αποφασιστικότητα που έχει ως παίκτης, αποκαλύπτει όμως ότι ο Πορτογάλος είχε πάντα κοντά του καθρέφτη για να κοιτάζεται!

Αυτές τις μέρες έχουν κυκλοφορήσει κομμάτια από την αυτοβιογραφία του Γουέιν Ρούνεϊ. Το βιβλίο έχει τίτλο, ”Wayne Rooney: My decade in the Premier League” και το Σάββατο η ”A’ Bola”,  παρουσίασε αποσπάσματα του βιβλίου όπου ο Γουέιν Ρούνεϊ γράφει για τον Κριστιάν Ρονάλντο.Οι δυο τους έχουν υπάρξει συμπαίκτες στους ”κόκκινους διαβόλους”, πριν ο Πορτογάλος φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

”Ο Κριστιάνο είχε ένα καθρέφτη στην ντουλάπα των αποδυτηρίων και δεν σταματούσε να τον κοιτάζει. Ακόμα και στη φυσούνα που οδηγούσε στα αποδυτήρια, σταματούσε επί αρκετά λεπτά για να κοιταχθεί στους καθρέφτες. Το έκανε και ενώ πηγαίναμε για την προθέρμανση. Το έκανε σε κάθε ματς. Καθόταν μπροστά από τον καθρέπτη με μεγάλη συγκέντρωση. Ο Ρονάλντο είναι ένα άτομο, με τη μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση που έχω γνωρίσει, δεν είναι ντροπαλός…”, υπογράμμισε ο Ρούνεϊ.

Σε άλλο σημείο γράφει για τον πρώην συμπαίκτη του: ”Συνεχώς μιλούσε για τον εαυτό του. Σε μία προπόνηση μάς είπε ότι θα γίνει ο καλύτερος. Τελικά με την αποφασιστικότητα που έχει το κατάφερε, πήρε και ατομικό τίτλο γι’ αυτό. Έχει τον σεβασμό μου γι’ αυτό”.   Πηγή: pamesports.gr  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ