Κυριάκος Γιαννόπουλος στον «Real fm 97,8»: «Περηφάνια και μόνο για την επιτυχία των παιδιών μας»

«Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα ήταν το πιο ανταγωνιστικό μέχρι σήμερα, γεγονός που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία της εθνικής μας ομάδας» τόνισε ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) Κυριάκος Γιαννόπουλος, μιλώντας στον «Real fm 97,8» για την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πόλο ανδρών.

Ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία, τονίζοντας πως τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα μετά την ήττα από την Ουγγαρία, όμως άπαντες ήταν υπερήφανοι για την προσπάθεια των αθλητών σε έναν τελικό διαφήμιση για το σπορ.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ στις δηλώσεις που έκανε, από την Ιαπωνία στην εκπομπή Real Sports με τον Αριστείδη Νικολάκη και τον Δημήτρη Σταυρακάκη, στάθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το πόλο και τα υπόλοιπα αθλήματα του υγρού στίβου, σε ότι αφορά με τις εγκαταστάσεις. «Σαφώς υπάρχουν πολλά θέματα τα οποία πρέπει να συζητηθούν με τους αρμοδίους, όμως τα προβλήματα, μας κάνουν καλύτερους και πιο ζωντανούς. Δε θα βάλουμε το κεφάλι κάτω» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΟΕ και παλαίμαχος διεθνής πολίστας.

Ακούστε εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ